Om

Mitt navn er Anneli Brannfjell Olsen, og jeg jobber innen feltet karriereutvikling, som foredragsholder, veileder, forfatter, kursinstruktør og leder for Jobzone i Aust Agder.

Som formal kompetanse har jeg en mastergrad i planlegging og kulturforståelse, en rekke masterfag innen ledelse og organisasjonsutvikling og jeg er utdannet karriereveileder og coach. I mange år har jeg jobbet både som leder og som veileder og jeg er genuint opptatt av å bistå andre på deres karrierevei – gjerne ved å gi dem de viktige og riktige verktøyene som de trenger for å lykkes.

Mange mennesker i dag faller utenfor arbeidsmarkedet, noen kommer aldri skikkelig i gang igjen eller får et solid innpass og andre igjen opplever at de ikke er på riktig sted, i den jobben de ønsker seg mest. Dette er enkelt å gjøre noe med dersom man vet hvordan man kan snu situasjonen i riktigere retning. Alt for mange vet ikke det, men lar karrieren styres av tilfeldigheter. Dette vil jeg gjerne gjøre noe med.

I denne bloggen vil jeg derfor skrive artikler om motivasjon og karriereutvikling og jeg vil også etterhvert lansere ulike online kurs som omhandler disse temaene. Og siden jeg er genuint interessert i hvordan arbeidsmarkedet fungerer, i rekruttering, jobbsøking, ledelse og de utfordringene som kan oppstå “der ute” vil det nok dukke opp litt forskjellig her.

Hvis du er interessert i å vite mer, kan du rulle litt ned på siden her. Følg meg gjerne! Og takk for oppmerksomheten så langt.

 

9788271462949

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s